Reisgids Zuid Spanje

Reisgids Zuid Spanje

Bestel direct via Bol.com

 

Een uitgebreide selectie logies, restaurants, cafés en winkels voor elk budget en voor elke stemming: goedkoop kamperen, luxueus dineren, authentieke bars afschuimen ...

Alle bezienswaardigheden worden uitvoerig beschreven en overzichtelijk ingedeeld: 3 Trottermannetjes voor de hoogtepunten, 2 of 1 voor de minder bekende, maar toch niet te missen plekjes.
Met handige overzichtskaarten en gedetailleerde stadsplattegronden waarop alle adressen en bezienswaardigheden gelokaliseerd zijn. 

Recensie

Deze 'Trotter'-reisgids geeft de nodige basisinformatie voor een reis naar Zuid-Spanje. De gids heeft nog steeds een sobere, maar overzichtelijke tweekleurendruk zonder foto's.
Na een overzicht van wat je niet mag missen volgt praktische informatie over klimaat, geschiedenis, uiteraard de flamenco en tapas en nog veel meer.
Het tweede en derde deel gaan gedetailleerd in op verschillende plaatsen, dorpen en steden.

Voor Zuid-Spanje is er aandacht voor Centraal-Andalusie, de Costa de la Luz, de Costa del Sol en het achterland, ten oosten van Almeria en de Costa Calida en Murcia.
Bij elke plaats krijg je algemene gegevens, informatie over de geschiedenis, en een overzicht van de bezienswaardigheden. Hier en daar werd ook een plattegrond opgenomen en een groen kader met adressen om te eten, drinken en slapen.
Achteraan een register. 

Een handige gids, waarin ook aandacht is voor budgetvriendelijke alternatieven. Vooral geschikt voor backpackers. Kleine druk.

 

Bestel direct via Bol.com

 

Deel dit artikel via: