Spanje volgens Anne van Dos Cortados

'Dos Cortados' is er voor de vakantieganger die geïnteresseerd is in het échte Spanje.
Op onze website vind je een selectie van Bed and Breakfast's, appartementen en vakantiehuizen in Spanje en bijna allemaal bevinden ze zich op het platteland of in een authentiek Spaans dorpje.

Veel accommodaties zijn van Nederlandse en Belgische eigenaren.
En dat het prachtige achterland van o.a Andalusië, Catalonië of de Costa Blanca heel goed samen kan gaan met pure luxe en verwennerij, bewijzen deze accommodaties wel.

De diensten van Dos Cortados zijn helemaal gratis en geven een helder beeld van hoe jouw ideale Spanje-vakantie er uit zou kunnen zien.
Neem eens een kijkje, proef de sfeer en laat je betoveren...
KLIK HIER OM DE WEBSITE TE BEKIJKEN

Anne stopt met bloggen (althans... op deze plek)

 

IMG 1748

Lieve allemaal, 

Met heel veel plezier heb ik op deze plek vanaf 2009 blogjes geschreven over onze grote wens om ooit eens naar Spanje te kunnen vertrekken en alle avonturen die we hebben beleefd gedurende onze zoektocht. Inmiddels wonen we alweer een maand of acht met veel plezier in het Spaanse dorp Alhaurin de la Torre, vlakbij Malaga en het oorspronkelijke doel van dit blog is daarmee komen te vervallen. 

Ik ga het blog verder gebruiken voor andere Dos Cortados doeleinden. Met name voor het delen van toeristische informatie over Spanje. Vind je het leuk om hiervan op de hoogte te blijven dan hoef je niets te doen en anders kun je jezelf afmelden van dit blog zodat je geen updates meer in je mailbox zult ontvangen.

Onze avonturen en updates zijn vanaf vandaag te lezen op mijn Facebook pagina: Anne van Dos Cortados. Ik hoop jullie op die plek weer te treffen. 

Un beso fuerte,

Anne

 

Spanje voor beginners
Wandelen in Andalusie - Caminito del Rey