Spanje volgens Anne van Dos Cortados

'Dos Cortados' is er voor de vakantieganger die geïnteresseerd is in het échte Spanje.
Op onze website vind je een selectie van Bed and Breakfast's, appartementen en vakantiehuizen in Spanje en bijna allemaal bevinden ze zich op het platteland of in een authentiek Spaans dorpje.

Veel accommodaties zijn van Nederlandse en Belgische eigenaren.
En dat het prachtige achterland van o.a Andalusië, Catalonië of de Costa Blanca heel goed samen kan gaan met pure luxe en verwennerij, bewijzen deze accommodaties wel.

De diensten van Dos Cortados zijn helemaal gratis en geven een helder beeld van hoe jouw ideale Spanje-vakantie er uit zou kunnen zien.
Neem eens een kijkje, proef de sfeer en laat je betoveren...
KLIK HIER OM DE WEBSITE TE BEKIJKEN

Out of Africa in Andalusie

scooter
 
Het wordt tijd om een leuk scootertje aan te schaffen. In Nederland liep ik er iedere dag wel even uit, al was het alleen maar om een tandenborstel te kopen. 
Hier vergt dat toch een beetje meer tijd. Ik loop niet zomaar even de berg af en daar moet ik echt nog aan wennen. 
Even snel naar de Hema of het Kruitvat is verleden tijd. Ik zoek nog naar de juiste winkeltjes, probeer zo efficiënt mogelijk mijn tijd in te delen en maak serieuze boodschappenlijstjes.
Als ik op stap ga maak ik er maar meteen een volle dag van en combineer kapper, pedicure en een bezoek aan mijn favoriete winkeltjes met een paar tapas en een tinto de verano, ergens op een terras in Malaga.
 
Ik rijd geen auto meer sinds ze er acht jaar geleden zijn achter gekomen dat ik geen diepte kan zien. Ik ben een gevaar op de weg en rij iedereen, zonder het ook maar op te merken, met gemak van de Spaanse sokken. 
Fietsen in deze omgeving is ook geen optie dus een stads-scooter gaat het worden. (Van dichtbij merk ik je wel op hoor. No te preocupes)
Het huis met het fenomenale uitzicht maakt alles gelukkig weer helemaal goed. Als een (nog een tikje mollig) prinsesje schrijd ik dagelijks door de tuin, haal de post op en inspecteer de fruitbomen, het ietwat droge gras en de planten. Het geeft me een vreemd soort van 'Out of Africa' gevoel. 
De geuren, de wind, de heuvels, het stof en de mystiek van Andalusie... Ik ga het me helemaal eigen maken.
Op de scooter.
Werken in Spanje
Naar de kapper in Malaga